Търсене в сайта
 
 
Включване в каталога

Няколко основни причини за да представите Вашия бизнес в BUSINESS.VRATZA.com

  1. Вие се включвате в единствения портал разработен специално за представяне на бизнеса в област Враца от специалисти, доказали многократно своя опит в сферата на ИТ.
  2. Вие се включвате в система, която вече всички познават добре. Представяме Ви нашите най-посещавани портали:

    • www.vratza.com – Регионалният портал с най-голяма аудитория в България (5000 посещения на ден), един от първите в Интернет пространството на България.
    • www.visit.vratza.com – най–големият градски сайт в България – над 3000 професионални фотографии и 10 езикови версии, номиниран две поредни години за най-добър сайт на България в категорията си.

Нашите продукти са известни и посещавани ежедневно от всички точки на планетата. На първата страница на всеки един от тях има специално отделено пространство за представяне на Business Vratza. По този начин за съществуването на бизнес каталога и местния бизнес представен в него са информирани всички посетители на всички наши продукти.

  1. При включване в портала при пакет от 70 лв. на година Вие получавате професионално заснемане и представяне на вашите услуги и продукция. Снимките направени от професионалист с 8 мегапикселов фотоапарат CANОN остават на Ваше разположение за изработка и на други рекламни материали, от които имате нужда. Вие получавате също правото на безплатно презаснемане един път годишно.
  2. При включване в BUSINESS.VRATZA.com Вие можете да бъдете спокойни, че Вашият бизнес е вече лесно откриваем за всеки, който има нужда от него особено на територията на Северозападна България.
  3. При включване в BUSINESS.VRATZA.com Вие спомагате и за популяризиране на града и съответно за привличане на туристи и инвеститори.

* Нашият екип Ви съветва да проучвате добре всяко едно предложение за реклама в Интернет и участието в подобни системи. Ако Вие не сте работили с Интернет, ние Ви съветваме винаги да се консултирате относно поднесените Ви оферти за участие в Интернет сайтове. Това може да направите с професионалисти или с Ваши приятели, които имат вече опит и познават мрежата.

Развитието на Интернет отвори врати и за много паразитни образувания. Новата материя за съжаление е и много благоприятна за хора, които нямат умения, но с много измами успяват да привличат клиенти за сайтове в някои случай поддържани от ученици или любители. Участието в такива проекти особено за фирми, които досега не са работили с Интернет, води до загуба на време и средства, което неизменно води и до негативно отношение към мрежата и този род услуги след това.

 

ОСНОВНИ ПАКЕТИ
ЦЕНА ЗА 1 ГОДИНА
A Описание макс. до една страница А4 + контактна информация (име; адрес; тел.; е-mail, сайт)
50 лв.
B Описание на обекта до 3 страници А4) + контактна информация (име; адрес; тел.; е-mail, сайт) + галерия до 15 снимки + версия на английски език
70 лв.

 

Рекламен банер
Размер
Цена на месец
Главна страница
133х55
50 лв
Главна + всички вътрешни страници
133х55
80 лв.
Главна + всички вътрешни страници
Други размери
По договаряне

 

  

Назад

НАЧАЛО
 
© 2005 BUSINESS Vratza. All Rights Reserved.
Техническа реализация и уебхостинг: DREAMmedia.org
  
Валутни курсове
Фиксинг 23.12.2009
  USD  1.370010
  EUR  1.955830
  CHF  1.313080
  GBP  2.186020
Времето
23.12.2009 г.
  Враца h:6° Частична облачност
24.12.2009 г.
  Враца :11° Частична облачност